Uitgebreid aanbod aan warmtebeeldcamera's

Als trotse Platinum partner van FLIR kunnen wij u een divers aanbod van thermische camera's aanbieden voor verkoop en verhuur. Ontdek welke camera geschikt is voor uw toepassing.

Thermische camera’s R&D/Science

Warmtebeeldcamera’s worden veelvuldig ingezet voor universitaire onderzoek en research en development. Specifiek voor deze markt hebben we een breed gamma aan thermische camera’s beschikbaar. Heel wat gereputeerde instellingen doen beroep op onze expertise, FLIR warmtebeeldcamera’s en Edevis materiaal.

Ongeacht de nodige gevoeligheid, accuraatheid, snelheid en beeldkwaliteit, hebben we voor u steeds de nodige spitstechnologie in huis.

industrie-505x283-Warmtebeeldcamera's

Warmtebeeldcamera’s voor de industrie

Heel wat van onze thermische camera’s vinden hun weg naar de industrie. De industriële toepassingen voor onze warmtebeeldcamera’s zijn bijzonder uitgebreid. Zo worden ze onder meer ingezet voor gasdetectie, automatisatie, preventief onderhoud, brandpreventie, en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn legio.

illuminated petrochemical industry in the dark

Warmtecamera’s voor gebouwen

Verder kunnen ook particulieren bij ons terecht. Wilt u graag eenmalig de isolatie of HVAC van uw huis controleren? Dan biedt Thermal Focus ook de mogelijkheid aan om een camera te huren op dagbasis.

Huis_2-505x378-Warmtebeeldcamera's

Op zoek naar een warmtebeeldcamera voor uw specifieke toepassing?

Contacteer ons en wij helpen u graag bij uw keuze.

Tom Dries - contacteer ons