Service Thermal Focus

U kan bij ons terecht voor verschillende services zoals verhuur van warmtebeeldcamera’s, trainingen, consultancy en onderhoud/kalibratie van uw toestellen.

Training & opleidingen

Wilt u uw warmtebeeldcamera’s optimaal kunnen gebruiken? Wij delen graag onze ervaringen en expertise met u tijdens één van onze opleidingen.

Consultancy

Met plezier zetten we graag onze schouders mee onder uw automatisatie en R&D. Wij helpen u graag daar waar nodig.

Onderhoud & kalibratie

Een goed onderhouden warmtebeeldcamera functioneert langer en beter. Ook het regelmatig kalibreren van uw toestel is belangrijk om foutieve temperatuurmetingen te voorkomen.

Training & opleidingen

Wilt u uw warmtebeeldcamera’s optimaal kunnen gebruiken? Wij delen graag onze ervaringen en expertise met u tijdens één van onze opleidingen. Ook bieden we gecertificeerde opleidingen thermografie aan.

ITC logo.jpg

Consultancy

Nood aan service zoals ondersteuning ter plaatse, advies of specialisten die met u meedenken en met oplossingen op de proppen komen?

Reken dan op onze consultancy. Met plezier zetten we graag mee onze schouders onder uw automatisatie en R&D. Op het terrein zorgen we voor de nodige service, bijsturing en efficiëntie. Denk maar aan begeleiden van metingen ter plaatse. Wij kennen de apparatuur door en door, waardoor we ook op uw noden kunnen inspelen en met performante oplossingen uitpakken.

consultancy.png

Onderhoud & kalibratie

Een goed onderhouden warmtebeeldcamera functioneert langer en beter. Ook het regelmatig kalibreren van uw toestel valt aan te raden om correcte metingen te garanderen.
Bij Thermal Focus staan we in voor alle service zoals onderhoud en kalibratie van jouw warmtebeeldcamera. Zeker voor medische toepassingen, verzekeringen, gerechtsexpertiese en wanneer u Belac-geaccrediteerd bent is een goed gekalibreerd toestel een must.

onderhoud.jpg

Onderhoudscontracten op maat

Thermal Focus biedt ook onderhoudscontracten op maat aan. Zo beschikt u steeds over een perfect werkende thermografische camera met een optimale output. Wij zorgen voor een periodiek onderhoud, de juiste lenzen, kalibraties, filters en ga zo maar door. Zorgeloos maakt u gebruik van uw warmtebeeldcamera, voor de rest doet u beroep op ons.

Afbeelding5.png

Vragen over onze services of producten?

Tom en Dennis staan je graag te woord.

Tom Dries - contacteer ons