Gebouwenthermografie met een FLIR warmtebeeldcamera

Gebouwenthermografie is een van de vele applicaties van de warmtebeeldcamera. Met thermografie kunt u op een non-destructieve wijze gebouwen analyseren op energiezuinigheid, luchtlekken, vochtindringingen, HVAC, …

Ontbrekende, beschadigde of onvoldoende isolatie, luchtlekken in de gebouwschil en vochtindringing zijn kostbaar voor eigenaren van woningen en bedrijfsgebouwen. Met thermografisch onderzoek kunt u snel de oorzaak van het probleem opsporen, zodat u uw klanten kunt helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over reparaties.

Bent u op zoek naar de juiste warmtebeeldcamera die bij uw budget past? Thermal Focus helpt u graag met de zoektocht naar het geschikte toestel. Wij beschikken over een ruim assortiment aan warmtebeeldcamera’s die ideaal zijn voor gebouwenthermografie.

Ontdek de oorzaak van hoge energiekosten

Non-destructieve inspecties met een FLIR warmtebeeldcamera helpen u bij het verhelpen van problemen met infiltratie/exfiltratie van koude en warme lucht, zodat verbeteringen kunnen worden aangebracht om de energie-efficiëntie te verbeteren. Met een FLIR warmtebeeldcamera spoort u zonder problemen isolatieproblemen en luchtlekken in de gebouwschil op. Verschillende gratis en betalende FLIR softwarepakketten helpen u met het eenvoudig opstellen van rapportages van uw metingen. Wenst u meer informatie? Twijfel niet en neem contact op.

Spoor vochtophoping op

Het testen op vocht achter muren hoeft geen giswerk te zijn. Een vochtmeter met warmtebeeldcamera toont u in slechts 1 oogopslag waar het natte gebied zich bevindt. Op deze manier spoort u makkelijk en snel vochtophoping op. Dit maakt de vochtmeter met warmtebeeldcamera een onmisbare tool voor zowel professionals als particulieren die aan gebouwenthermografie doen.

FLIR vochtmeters beschikken over de IGM technologie. Infrared Guided Measurement (IGM) maakt gebruik van de kracht van een FLIR Lepton® warmtebeeldsensor om u temperatuurverschillen over uw doel te laten zien, en u zo te leiden naar de precieze locatie van potentiële problemen die verder moeten worden getest of onderzocht.

Bij Thermal Focus kunt u terecht voor budgetvriendelijke FLIR vochtmeters. U hebt de keuze tussen eenvoudige vochtmeters, tot vochtmeters met zowel IGM als ingebouwde warmtebeeldcamera.

Verlies geen tijd meer en contacteer ons.

FLIR-MR277-vochtmeter-met-warmtebeeldcamera-263x505-Gebouwenthermografie

Meer vragen over een model of heeft u vragen rond thermografie?

Tom en Dennis staan je graag te woord.

Tom Dries - contacteer ons